FC ANDORRA

L’FC Andorra supera el primer test amb nota a Múrcia (2-0)

Els gols d’Álvaro Martín i Àlex Calvo en la primera part han estat suficients per guanya al filial del Southampton.

Un instant de la celebració del primer gol / FCA

Amb gran expectació pel nou projecte liderat per Ferran Costa, el FC Andorra ha debutat amb una victòria de 2-0 contra el Southampton U23 en el primer partit de pretemporada.

El conjunt tricolor ha mostrat una gran superioritat en la primera part. Manu Nieto ha tingut la primera oportunitat al minut 9 amb un xut desviat. Al minut 20, una combinació entre Pau i Àlex Calvo ha culminat en una gran internada d’Àlex que l’últim defensa rival ha impedit que acabés en gol.

El marcador s’ha obert al minut 29 quan Erik Morán ha robat una passada del porter rival, permetent que Álvaro Martín marqués el primer gol. Al minut 38, Àlex Calvo ha ampliat l’avantatge amb una volea en una segona jugada. Abans del descans, el Southampton ha tingut una oportunitat desviada després d’un córner al minut 45.

A la segona part, Ferran Costa ha introduït molts canvis, permetent el debut de diversos fitxatges com Joel Arumí, Alberto Solís, César Morgado, Pablo Trigueros, Lautaro De León, Josep Cerdà, Juanda i Álvaro Peña, així com el re-debut de Moha. Al minut 48, Lautaro ha fregat el pal amb un xut. Poc després, Josep Cerdà ha tingut una bona oportunitat, però el porter rival ha salvat sense angle. Poc dels anglesos en tot el partit, tret d’una falta directa que Ratti ha aturat. Ja cap al final, Cerdà ha tingut una oportunitat clara per fer el 3-0, però no ha tingut precisió.

Amb un resultat final de 2-0, els de Costa superen el primer test de pretemporada, on han deixat mostres tan tàctiques com l’estil que vol el tècnic català aquesta temporada. Diumenge el conjunt tricolor jugarà el segon partit a Múrcia, davant l’Eivissa de Primera RFEF.