FC ANDORRA

L’FC Andorra perd davant del Lleida CF en el VI Trofeu Memorial Emili Vicente (1-2)

L’Andorra perd davant del conjunt català el trofeu Emili Vicente i pateix la primera derrota de la temporada

Álex Calvo en l'acció del gol / FCA

L’FC Andorra ha patit la primera derrota en aquest inici de pretemporada després de caure aquest diumenge davant del Lleida CF, rival de Segona RFEF en el VI Trofeu Emili Vicente per 1-2. Els del Principat, que durant la primera meitat han estat molt superiors, han vist com els visitants han fet molt millor segona meitat fins a aconseguir el triomf. Els de Costa que han patit molt el cansament acumulat del partit d’ahir han cedit molt en l’aspecte defensiu, han caigut per la mínima, però en un marcador que podria haver estat molt més àmpli en favor dels catalans i que sobretot ha evitat un bon Oier.

Amb un equip, previsiblement molt titular, l’Andorra ha continuat en la mateixa línia que en els primers tres partits amistosos en l’inici de partit. Amb un paper molt destacat de Joel Arumí, a banda d’un mig del camp molt poderós i connectant línies amb tres jugadors com Molina, Morán i Álvaro Martin de molta qualitat i rigor amb la pilota, l’Andorra ha dominat i ha trobat ocasions.

En la primera gran ocasió del partit i després d’una gran jugada col·lectiva, Àlex Calvo ha fet l’únic gol de l’Andorra ajustant un bon xut creuat des de la banda dreta de l’àrea del Lleida, després d’una molt bona assistència d’Álvaro Martin. Els de Costa molt agressius en els duels i segones jugades no han deixat el Lleida arribar amb perill a la porteria de Ratti. Quan més dominava el conjunt tricolor, però, un penal comès per Pau Casadesús a la sortida d’un córner l’ha aprofitat Adrià Gené per igualar el marcador pocs minuts abans del descans per fer l’1-1 amb el que s’ha arribat al descans.

A la mitja part Costa ha mogut la banqueta amb els primers canvis, Oier ha sortit en el lloc de Nico Ratti, Berto Rosas ha sortit en el lloc de Casadesús i Sergio Molina li ha cedit el seu lloc a l’avui debutant Assane N’Diaye.

A la segona part el ritme del partit ha canviat radicalment. El Lleida ha premut de valent i ha fet lluir a Oier, que ha tret tres ocasions consecutives del conjunt català en els primers 10 minuts de la represa. L’Andorra que no es trobava còmode sobre el verd i amb més minuts a les cames, començava a patir de valent. Després de jugar en el dia d’ahir a Huesca les cames començaven a pesar. Els de Costa ho han notat i després d’uns bons minuts dels visitants ha acabat encaixant el segon al minut 60 obra de Cortijo.

El tècnic ha hagut de moure radicalment l’onze deguts els mals minuts locals i han entrat César Morgado, Martí Vilà, Alende, Álvaro Peña, Alberto Solís, Josep Cerdà, Almpanis i Manu Nieto. Pocs minuts després dels canvis ha arribat una ocasió més del Lleida que ha tornat a treure Oier.

A mesura que avançaven els minuts els canvis han començat a fer efecte i la millora de l’equip s’ha vist a la gespa. Amb una ocasió molt clara de Manu Nieto després d’una jugada individual d’Almpanis el conjunt tricolor ha pogut fer el segon quan faltaven deu minuts per acabar, un gol que no ha arribat. Els darrers minuts tot i el domini tricolor, el Lleida s’ha replegat i ha sabut defensar el resultat per tal d’endur-se la victòria i el trofeu cap a les vitrines del Camp d’Esports.