FUTBOL

L’Atlètic d’Escaldes, amb confiança per remuntar a Luxemburg

Els escaldencs confien a poder capgirar l’eliminatòria i poder avançar a la segona ronda de la UEFA Conference League

La rotllana dels jugadors del Atlètic abans de l'entrenament / Marvin Arquíñigo

Després de perdre per 0-1 en el partit d’anada disputat a l’Estadi Nacional, l’Atlètic d’Escaldes viatja a Luxemburg amb l’objectiu de capgirar l’eliminatòria davant el Dudelange a les 19 h i continuar endavant a la UEFA Conference League.

El partit d’anada va començar prometedor per als escaldencs, amb dues rematades clares en els primers minuts, inclòs un cop de cap a la fusta de Faysal. Tanmateix, un gol al quart d’hora de joc, després d’una acció de pilota aturada executada per Filip Bojic, va permetre al Dudelange obrir el marcador. Tot i això, l’Atlètic va tenir diverses ocasions per empatar, especialment en la segona meitat.

Dani Luque, entrenador de l’Atlètic d’Escaldes, continua expressant el seu optimisme.”Vam ser l’equip que va tenir més ocasions, però no vam tenir l’encert de poder marcar. Espero que dijous sí que tinguem aquest encert”. El tècnic explica quin ha estat el missatge que ha enviat al grup. “Hem de reafirmar el que vam fer l’altre dia i tenir més encert, i confiem en que podem fer-ho”.

Per la seva part, Chechu Meneses, defensa escaldenc, també s’ha mostrat confiat de l’equip. “Enfrontem el partit amb moltes ganes i il·lusió, convençuts que podem capgirar el resultat. Vam ser molt superiors al rival en tots els aspectes del joc. Ho demostren les estadístiques, però al final el futbol no sempre guanya el millor dins del camp, sinó el que aprofita l’error”.

Ara, la missió és clara: marcar almenys un gol per forçar la pròrroga i, si és possible, buscar la victòria que els permeti accedir a la segona ronda prèvia. L’escenari serà complicat, però la imatge donada aquí al Principat augura que com a mínim els de Luque ho intentaran final al final. L’Atlètic d’Escaldes vol trencar la barrera i superar per primer cop una eliminatòria, i poder jugar una ronda on ja espera el Hacken, suec.