L’AEK tomba a un Inter combatiu a l’Estadi Nacional (0-4)

L’Inter s’acomiada d’Europa després d’una derrota dura davant l’AEK d’Atenes a l’Estadi Nacional per 0-4

Una imatge del partit / Inter d'Escaldes

L’Inter d’Escaldes s’acomiada de la UEFA Conference League després de caure en segona ronda davant de l’AEK d’Atenes. En el partit d’anada els del Principat van sortir vius de l’infern grec tot i caure per 4-3. Aquest dijous, el partit prometia emocions amb dos equips en cerca d’una classificació i amb més de 250 desplaçats des d’Atenes al País.

Amb més de 850 espectadors a les graderies de l’Estadi Nacional, banderes a l’aire, tambors i moltes bengales, des de bon inici, el partit ja ensenyava el que posteriorment acabaria sent. Molta tensió, molts nervis, moltes ocasions molt clares per tots dos conjunts i els porters com a grans protagonistes.

L’Inter, amb la necessitat i obligació de guanyar el partit, ha sortit amb tot sobre la gespa, i tot i no dominar el joc, la primera i més clara ocasió de la primera part ha arribat de les botes de Domi Berlanga després d’un xut que ha impactat al travesser de la porteria de Strakosha. La sort no ha estat del costat blau i negre, ja que en el refús la segona opció, l’ha tret sobre la línia de gol el mateix porter albanès.

Pocs minuts més tard i quan més dominava el conjunt del Principat, ha acabat arribant el gol de Levi Garcia. Un bon contracop iniciat des de l’àrea visitant l’ha acabat finalitzant Garcia que després de dues retallades ha creuat la pilota lluny de l’abast d’Adri Muñoz.

Amb una ocasió més per banda, totes dues claríssimes s’ha arribat al descans. De la Torre feia lluir de nou l’internacional per Albània en una aturada espectacular que ha permès arribar amb el 0-1 al descans als grecs.

A la segona meitat i a mesura que anaven passant els minuts, l’Inter que havia de marcar-ne, com a mínim dos per anar a la pròrroga s’estirava més i més. Els canvis ajudaven l’equip a buscar la verticalitat i fer un, per, com a mínim confiar en un segon gol que permetria la pròrroga. No ha arribat, i no tan sols això, sinó que quan millor tornava a estar l’equip de Felip Ortiz, una passada de Callens que ha deixat sol a Levi Garcia, el davanter l’ha aprofitat a la perfecció per a fer el segon i sentenciar l’eliminatòria.

Les bengales s’anaven reproduint i des de les graderies no s’acabaven ni els càntics ni el suport incondicional dels desplaçats al Principat. Nordin Amrabat, que tot just sortia al camp per disputar els darrers minuts de partit, en la primera que ha tingut, ha fet el tercer però no definitiu. Per tal de sentenciar de totes, totes, l’eliminatòria i acabar amb el somni europeu de l’Inter Club d’Escaldes, Levi Garcia ha rematat a plaer per fer el seu tercer gol en el partit i marxar amb un Hat-Trick del Principat.