La UE Santa Coloma s’emporta la Supercopa i aconsegueix un històric triplet (2-1)

Els d’Antón completen una temporada perfecta amb lliga, copa i supercopa.

Els jugadors de la UE Santa Coloma celebrant el títol / FAF

La UE Santa Coloma i l’Inter d’Escaldes s’han enfrontat en una final de Supercopa vibrant, amb els dos equips buscant apoderar-se del títol. Els colomencs, després de conquerir la lliga i la copa, han arribat amb l’objectiu de completar un triplet històric, mentre que l’Inter ha plantat cara en un duel d’alta intensitat.

El partit ha arrencat amb un intercanvi de cops entre la UE Santa Coloma i l’Inter d’Escaldes, sense un clar dominador en els primers compassos. Tot i això, ha estat la UE qui ha trobat primer la porteria rival. Al minut 23, Pablo Molina ha signat un gran gol que ha avançat els de Boris Antón. Després de l’1-0, l’Inter ha buscat reaccionar, però s’ha trobat amb una defensa sòlida dels colomencs, capaços de resistir i sortir amb perill a la contra. Amb aquest equilibri s’ha arribat al descans amb l’avantatge mínim per als vigents campions.

La segona part ha començat amb decisió per part de Felip Ortiz que ha mogut la banqueta donant entrada al debutant Alex Llovet. El francès ha aprofitat immediatament la seva oportunitat i, al minut 50, ha marcat el gol de l’empat, donant un nou aire al seu equip i deixant el partit completament obert. L’1-1 ha donat pas a minuts d’intensitat i ocasions per a ambdós equips, amb la final en joc.

Al minut 77, Pablo Molina ha tingut una nova ocasió per avançar la UE Santa Coloma. Després d’un córner, Chete ha allargat la pilota amb el cap, cap al punt de penal, però la rematada de Molina ha sortit massa alta, desaprofitant una clara oportunitat. Només dos minuts després, al 79, la polèmica ha aparegut quan la UE ha reclamat penal per unes possibles mans d’Agüero dins de l’àrea. L’àrbitre, però, ha considerat que les mans estaven a terra i ha desestimat la protesta.

El partit ha continuat viu, i al minut 83, els aficionats han viscut una doble ocasió. Molina ha estat novament protagonista amb una rematada que ha obligat Javi Díaz a fer una intervenció magistral. Just després, l’Inter ha respost amb un contraatac ràpid en què Rafinha ha estat a punt de marcar, però el porter Juanpe ha aturat en dos temps.

Finalment, al minut 87, la UE Santa Coloma ha trobat el premi a la seva insistència en un contraatac fulgurant. Bolívar, que havia entrat com a revulsiu, ha servit una centrada precisa des de la banda, i Óscar Fernández, també sortit de la banqueta, ha culminat l’acció amb una rematada acrobàtica que ha fet pujar el 2-1 al marcador. L’encert d’Antón en els canvis ha estat clau per decantar la balança a favor dels colomencs en aquesta final plena d’emocions.

Amb el xiulet final, la UE Santa Coloma ha aconseguit el triplet, afegint la Supercopa a la lliga i la copa. Els d’Antón s’han avançat dues vegades i han estat més efectius a la segona part. El gol d’Óscar Fernández ha estat clau per donar el títol als colomencs, que celebren una temporada històrica.