FUTBOL

La UE Santa Coloma es topa amb l’efectivitat danesa (0-3)

Dos gols a la primera meitat han colpejat de manera dura a un conjunt colomenc aguerrit però sense precisió

Una acció del partit / UE SANTA COLOMA

No ha estat la nit més màgica per la UE Santa Coloma. El conjunt colomenc ha caigut derrotat al Nacional per 0-3, davant un equip danès que tot i no jugar un gran partit, ha gaudit d’una efectivitat que ha estat definitòria.

Des del primer minut, l’equip andorrà va mostrar intencions ofensives, amb Joaquín tenint una clara ocasió només començar. Els de Boris Antón han sortit amb força, creant perill amb ràpids contraatacs que han posat nerviós l’equip danès. No obstant això, a mesura que avançava el partit, el Midtjylland ha començat a dominar la possessió i a crear ocasions perilloses. Després d’un gol anul·lat per fora de joc, els danesos han obert el marcador al minut 11 en una jugada confusa després de diversos rebutjos de Juanpe i el pal, fins que Franculino ha acabt marcant.

Al minut 27, Osumane Diao ha ampliat l’avantatge amb una gran jugada per la banda dreta, complicant el partit per als colomencs. Els d’Antón han tingut algunes ocasions per reduir distàncies, destacant un xut de Pablo Molina que ha aturat el porter Olafsson. Tot i això, la defensa del Midtjylland s’ha mantingut sòlida i ben organitzada, dificultant els intents dels locals per tornar al partit.

En la segona part, la UE Santa Coloma ha continuat, però els visitants han sentenciat el partit amb un gol de Simsir al minut 62, després d’una jugada personal que la pilota ha acabat a l’escaire. Els últims trenta minuts el duel s’ha equilibrat i després d’una barreja de canvis, les jugades no han tingut gaire incidència ja en el marcador.

Els intents de l’equip andorrà no han estat suficients per canviar el resultat, i el partit ha acabat amb una clara derrota que complica les aparicions dels colomencs a la Champions League. Tot i no fer un mal partit, l’efectivitat dels de Thomasberg ha estat clau perquè marxin amb la victòria. Ara els de Boris Antón ja pensen en el partit de tornada del dimecres vinent a Dinamarca a les 19:15 h.