La UE Santa Coloma cau per la mínima i diu adeu a la Champions (1-0)

La UE Santa Coloma cau amb dignitat i centra els seus esforços en l’Europa League.

Un instant del partit al MCH Arena / UE Santa Coloma

En el partit de tornada de la segona ronda prèvia de la UEFA Champions League, la UE Santa Coloma ha demostrat un gran esperit lluita, però no ha pogut superar l’FC Midtjylland, acabant amb una derrota per 1-0.

El repte era molt gran, però des de l’inici, els andorrans han mostrat una forta intensitat i han creat diverses ocasions de gol, especialment a través de Youssef. Tanmateix, la precisió en la finalització ha mancat, i el porter danès Lössl ha estat clau per mantenir el marcador a zero durant la primera part.

A la segona meitat, les coses s’han complicat encara més per la UE Santa Coloma amb l’expulsió de Pablo Lluch al minut 48 per doble groga. Malgrat això, l’equip andorrà ha continuat lluitant amb coratge i ha tingut algunes oportunitats, però sense encert.

Els danesos han aprofitat la seva superioritat numèrica i han intensificat els seus atacs, aconseguint finalment el gol de la victòria al minut 71 a través d’Osorio, assistit per Franculino Dju, en un xut que ha anat a l’escaire de la porteria de Ruiz. Els canvis realitzats per Boris Antón han buscat revitalitzar l’equip, però el marcador no s’ha mogut més.

Tot i l’eliminació, la UE Santa Coloma manté viu el somni europeu, ara centrat en la UEFA Europa League. L’equip es prepararà per enfrontar-se al RFS FC de Letònia en la tercera ronda, amb el partit d’anada a l’Estadi Nacional el dia 8 i la tornada el dia 14. Una nova oportunitat per creure en passar una altra eliminatòria europea i perquè no somiar amb els play-off de la competició.