La UE Santa Coloma busca la remuntada èpica a Kosovo

Els de Boris Antón viatgen a Kosovo amb l’objectiu de classificar-se per la següent ronda de la UEFA Champions League

Boris Antón en un entrenament de pretemporada / UE SANTA COLOMA
Boris Antón en un entrenament previ / UE Santa Coloma

Dimarts a la nit, la UE Santa Coloma té una cita decisiva a Kosovo. Després d’una derrota amarga per 2-1 a l’Estadi Nacional d’Andorra, els andorrans buscaran una remuntada èpica contra el FC Ballkani per continuar endavant en la competició europea.

El partit d’anada va deixar un gust agredolç als jugadors i aficionats de la Santa Coloma. Tot i dominar gran part del partit i avançar-se en el marcador, un penal abans del descans i un gol al minut 89 van capgirar el resultat a favor dels kosovars. Però, més enllà del resultat, els andorrans van demostrar un gran nivell de joc i determinació, factors clau que intentaran replicar a Kosovo.

L’entrenador Boris Antón sap que la remuntada és difícil però no impossible. “Hem demostrat que podem competir de tu a tu amb el Ballkani. Hem de mantenir la intensitat i creure en nosaltres mateixos”, afegint que, “la clau serà aprofitar les ocasions”, cosa que no va succeïr al partit d’anada. S’espera un ambient infernal a l’Estadi Zahir Pajaziti, camp del KF Lapi i amb un aforament per 9.000 espectadors.

Tot està per decidir. La UE Santa Coloma buscarà capgirar l’eliminatòria i continuar fent història en el futbol europeu. La cita d’aquesta tarda podria certificar un any històric per a l’entitat, amb la consecució de dos títols i la classificació per la següent ronda europea.