La UE encaixa una golejada a Riga i marxa a la Conference League (7-0)

L’equip local no ha deixat cap opció a la UE i s’ha imposat clarament al global de l’eliminatòria

Una imatge del partit / UE Santa Coloma

La UE Santa Coloma ha quedat eliminada de la UEFA Europa League després de perdre el partit de tornada a Riga davant l’RFS per 7-0. Els de Letònia que ja van ser molt superiors en el partit d’anada, en menys de mitja hora ja han sentenciat l’eliminatòria. Un Hat-Trick d’Ikaunieks en 22 minuts i amb un gol de Lipuscek a la sortida d’un córner han condemnat els del Principat la resta del partit.

Els errors defensius i en sortida de pilota els han sabut aprofitar molt bé els locals, que gairebé tenien el control total del joc. Totes les accions dels letons acabaven amb accions de perill a la porteria avui defensada per Juanpe. La UE s’ha vist molt superada en tot moment davant d’un equip que acció rere acció buscava ampliar més el marcador. Així ha estat, quan dos minuts abans del descans una gran jugada individual per banda esquerra, l’ha culminat Osuagwu fent el cinquè de la tarda i amb el que s’arribava al descans.

No només el futbol no estava del costat groc i negre, tampoc tenia sort el conjunt de Boris Antón. Les males notícies no només arribaven en forma de gols. El capità Christian Garcia es retirava de la gespa entre llàgrimes després d’un cop a la cama dreta que li ha impedit continuar sobre el verd.

La segona meitat ha començat tal com ha acabat la primera, L’RFS estrenyent els del Principat i les dues primeres ocasions de perill han estat pels locals, Juanpe les ha tret totes dues, evitant encara més la golejada. El conjunt de Letònia amb el pas dels minuts i amb la diferència al marcador, s’ha començat a agradar i pensant ja en la següent ronda, des de la banqueta s’ha començat a reservar jugadors importants per donar entrada a d’altres no tan habituals.

Kigurs, ha fet el sisè quan acabava de sortir al terreny de joc, ampliant més l’avantatge dels letons. Els del Principat per la seva part, buscant el gol de l’honor ho han intentat tot, però en el dia d’avui no hi ha hagut manera davant un rival que no afluixava sense deixar cap opció i que ha estat molt superior en tot moment. Una aturada espectacular de Juanpe ha acabat en penal favorable els locals després que el rebot l’agafés el davanter de l’RFS i Blasco el fes caure dins de l’àrea. Des dels onze metres Mares no ha fallat i ha anotat el setè.

Amb el resultat de 7-0 s’ha arribat al final del partit i la UE Santa Coloma que tindrà al play-off de Conference League la darrera possibilitat de fer història classificant-se per primer cop per la fase de grups d’una competició europea.