SELECCIÓ

La sub-15 d’Andorra cau davant Moldàvia en els minuts finals (0-2)

Un penal al minut 87 i un segon gol al descompte condemnen els andorrans en el debut al Torneig de Desenvolupament UEFA.

El combina nacional sub-15 / FAF

La selecció sots 15 masculina d’Andorra ha debutat al Torneig de Desenvolupament UEFA amb una derrota davant Moldàvia per 0-2. El combinat andorrà ha plantat cara fins als minuts finals, però un penal al minut 87 i un segon gol en el temps afegit han decantat la balança a favor dels moldaus.

El partit ha estat molt igualat durant els primers 80 minuts, amb els joves andorrans mostrant solidesa defensiva i una gran determinació. No obstant això, quan semblava que l’empat seria el resultat final, un penal al minut 87 ha donat avantatge a Moldàvia. Ja en el temps de descompte, els rivals han aprofitat una contra per sentenciar el duel. La sub-15 d’Andorra buscarà redimir-se dimarts en el seu segon partit contra Macedònia del Nord.

Ion Rodríguez, integrant del staff tècnic d’Andorra, es mostrava satisfet amb l’esforç dels seus jugadors malgrat el resultat: “Hem fet un partit increïble. Ho han deixat tot al camp, competint amb gent físicament molt més forta. Hem tingut les nostres ocasions i hem crescut a mesura que avançava el partit. Els detalls són els que marquen la diferència, i avui no han caigut del nostre costat.”