POLIESPORTIU

La selecció d’hoquei patins perd davant d’Angola i jugarà pel setè lloc (3-2)

Els tricolors que van caura davant d’Argentina lluitaven per la cinquena-vuitena posició on han caigut en el primer partit per 3-2

HOQUEI PATINS ANDORRA
Una imatge del partit / FAP

La selecció d’hoquei patins ha perdut aquest dissabte davant Angola per 3 a 2 en la disputa pel cinquè lloc dels World Skate Games. Ara, la selecció tricolor jugarà davant de Suïssa, en la lluita per la setena posició.

Els de Jordi Garcia han vist com Angola començava amb un gol en els primers minuts, això, però, ha despertat als tricolors que s’han refet i han aconseguit remuntar el marcador amb dos gols en tres minuts, un de Jorge Rey i l’altre d’Arnau Dilmé. A la represa, els d’Angola han tornat a capgirar el marcador i han marcat el definitiu 3-2 quan faltava un minut pel final del partit.