Oier – Batut. Una defensa que ha estat molt desencertada, no li ha fet cap favor en ple debat per la porteria. Li han arribat per dalt, per baix i per tot arreu. Ha rebut els primers gols de la temporada en dos minuts. Ni culpable, ni heroi.

Morgado – Fràgil. Ha vist la groga al minut 4, i òbviament això l’ha condicionat molt. Al primer gol no ha calculat bé el salt per refusar la pilota i la falta de contundència defensiva en la següent acció ha valgut el segon pels locals. Dues errades que han condemnat l’equip.

Trigueros – Terrible. Tot li ha sortit al revés al central, des de la seva escassa oposició davant Kike Márquez en l’1-0, al mal càlcul defensiu on ha perdut l’esquena de Rufo en el 2-0. Mal partit de nou del central.

Alende – Sorprès. No ha tingut tampoc la seva millor tarda, en la línia de la resta. Ha estat possiblement dels millors del darrere, però també ha patit els dos minuts crítics amb falta de contundència on l’equip ha encaixat els dos gols.

Assane – Descol·locat. Li ha costat trobar-se. Demostra lluita, caràcter i entrega, però ha de millorar tàcticament i amb pilota per acabar de ser diferencial.

Molina – Apàtic. En un altre partit com a titular, el vuitè en vuit partits, el tricolor no ha tingut ni pilota ni energia. Ha millorat per orgull en la segona part però no prou. Ha tingut un bon xut des de la frontal que no ha entrat per poc com a moment més destacat.

Peña – Desaparegut. Li ha faltat molt futbol i sense això a Álvaro Peña se li veuen les carències. Necessita pilota i protagonisme per demostrar el bon futbolista que és. Tot i això, com sempre, dels pocs que se salva.

Luismi – Decisiu. El que podria haver estat d’haver convertit la primera ocasió del partit. L’ha tingut per fer el seu segon gol en lliga i el segon en dos partits. Poc més de l’extremeny.

Á. Martín – Desconnectat. No acaba de trobar la regularitat. Després d’uns bons partits en l’inici de lliga s’ha anat apagant a poc a poc fins a desconnectar-se de l’equip, ni el troben ni es troba. Necessari que el seu nivell pugi.

Josep Cerdà – Crims. Una mica de llum a la foscor de l’equip en el dia d’avui. Ha estat bé, bon partit de Cerdà sense massa més.

Manu Nieto – Sec. Continua sense estrenar-se. La lluita i treball un dia més és innegable, avui, però, gairebé ha estat més pendent de batalles amb els rivals i amb l’estadi que del joc. Ha acabat amonestat, substituït i xiulat.

Clemente – Recuperat. La millor notícia en el dia d’avui. El millor jugador de l’equip ja està disponible.

Lautaro de León – Revulsiu. Ha intentat ajudar l’equip des de la banqueta. Se li veu gana i intenció, i sembla que el rol que li donarà Ferran és aquest.

Erik Morán – Superat. Poc ha pogut fer durant els minuts que ha estat sobre el verd. A banda, en una carrera amb Priego ha vist com el davanter li ha tret 10 metres en una acció que ha pogut ser el tercer.

Juanda – Suplent. Un dia més. La notícia és que l’hem vist una estona.

Almpanis – Testimonial.

Ferran Costa – Incòmode. Conscient que el rival podia ser més costós del que sobre el paper es deia, ha mantingut una línia continuista després dels últims resultats, ha intentat capgirar el rumb del partit, però ha estat massa tard.