FC ANDORRA

L’1×1 del Racing 2 -0 FC Andorra

L’anàlisi dels jugadors després de la derrota per 2-0 al Sardinero en un mal partit de l’equip

Nico Ratti – Titular. No sé què més s’ha de fer en el futbol professional per ser titular. La primera part d’avui de Nico Ratti és segurament la millor actuació individual de qualsevol jugador durant aquesta temporada. Ha mantingut en vida l’equip durant la primera mitja hora amb fins a set aturades providencials. A la segona part ha tingut alguna errada, però en general, molt bon partit.

Migue Leal – Assenyalat. Tenia una bona ocasió per treure de l’onze a Petxa, però no ha aparegut durant la primera meitat. Ha patit moltíssim en defensa quan havia de córrer molts metres per recuperar posició i això ha fet que no ajudés tant l’equip en atac. Ha acabat substituït a la mitja part, assenyalat per Sarabia.

Vilanova – Irreparable. Contra l’Espanyol va recuperar una bona versió, però res més lluny de la realitat. Continua cometent errors grotescos, tant en el marcatge com en la sortida de la pilota. D’una pífia seva ha pujat el primer al marcador per al rival. Ha fet, segurament el pitjor partit d’aquest any pensant més en vacances que en una altra cosa.

Diego – Contagiat. Un dels pocs que estaven jugant ferms en defensa, però que ha baixat les seves prestacions, contagiat pel joc de la resta de l’equip. Ekain l’ha posat en mil problemes i no acabat d’estar fi tampoc en sortida de pilota.

Pampín – Destapat. Com la metàfora de la manta, avui era molt curta i s’havia de decidir si tapar una cosa o l’altre. Pampín no ha fet bon partit, però crec que el demèrit no té res a veure amb ell. Una defensa gairebé individual, un rival que ha buscat la seva esquena i una posició poc còmode.

Samper – Creixent. Després d’una mala primera part, ha anat agafant galons dins del partit i quan ha començat a aparèixer l’equip ho ha notat positivament. Ha jugat al primer toc, sortint de pressió molt més i activant companys. En el millor moment s’ha autoexpulsat en dues accions on ha arribat molt tard i amb això ha acabat el partit.

Bover – Superat. Necessita guanyar confiança a marxes forçades, però amb aquesta versió de l’equip és molt difícil. En alguns moments atabalat pel ritme trepidant del Racing d’anada i vinguda, malgrat que el físic és el seu fort, l’ha acabat ofegant. Avui no ha tingut el seu dia després de bons minuts davant de l’Espanyol.

Álvaro Martin – Descol·locat. Potser el seu canvi a la mitja part ve d’aquí. No ha acabat de tenir fluïdesa amb pilota ni ha acabat d’estar ben col·locat. A banda, no ha estat fi ocupant espais ni amb el replegament. L’han superat amb molta facilitat i això ha creat espais.

Álex Calvo – Irregular. Ha combinat accions de qualitat quan ha rebut pilota amb unes altres desesperants. A la segona meitat de la zona de dalt ha sigut el jugador que més a prop ha estat de marcar amb una ocasió que s’ha creat ell mateix. A banda, no ha tancat en defensa la seva banda i ha deixat molts espais.

Julen Lobete – Desaparegut. No se l’ha vist durant el primer temps i tampoc en el segon.< per decisió tècnica. Últimament no està fi.

Scheidler – Injustificable. Per mi, no ha tingut sentit que fos alienat de titular després de no entrar en els últims partits i amb males actuacions i actituds. Tampoc no ha justificat el motiu d’estar sobre el terreny de joc. Se l’ha buscat, però no ha acabat amb cap rematada.

Molina – Finet. Ha trobat els espais i ha fet bon partit. A diferència de l’equip, ell va creixent i fent millors partits de mica en mica. Avui ha estat el millor de la segona meitat.

Petxarromán – Multifuncional. Ha entrat per apagar focs i intentar canviar la dinàmica de l’equip. La seva entrada s’ha notat i ha jugat allà on ha calgut. Ara mateix és indiscutible al camp i els tricolors el necessiten.

Iker Benito – Treballador. Com sempre, un dia més, les seves ganes, actitud i treball són sensacionals. S’ha fet un fart de córrer la banda i ha ajudat l’equip amb tot allò que es necessitava més enllà del futbol.

Manu Nieto – Suplent. No entenc que en un partit com avui es quedi a la banqueta. Per actuacions, en mereix molt més del que està tenint.

Iván Gil – Fresc. No ha tingut temps a massa res, ha entrat amb energia, però l’expulsió de Samper no ha ajudat el seu joc.

Sarabia – Dubte. Acabada la primera volta la valoració general és molt justeta i en el dia d’avui encara més. Mal partit, mal plantejament i molt males sensacions de cara el tram decisiu de la temporada.