Partit boig el que s’ha viscut a Miranda de Ebro i derrota molt dura per un FC Andorra que està en línia negativa i res no li surt. Una mala primera part ha condemnat a la derrota a un conjunt dirigit per Eder Sarabia que ha millorat al segon temps però que no li ha estat suficient per treure un resultat positiu i puntuar. L’equip ha aconseguit l’empat a falta d’un minut pel final, però la falta de contundència al darrere l’ha portat a no tancar un partit que ha acabat guanyant l’equip local per (4-3).

Ratti- Castigat. Només començar al partit ha fet dues aturades de molt de mèrit que han mantingut el 0-0 al marcador, i ha acabat el partit fent el mateix, aturant dues molt clares quan l’Andorra ja havia aconseguit l’empat. Està rebent molts gols en aquest inici de lliga i avui, en el tercer, obra de Godoy queda assenyalat. Pot haver estat l’últim com a titular de l’FC Andorra.

Migue Leal- Indecís. No s’ha sumat massa a l’atac i la seva indecisió en defensa ha provocat el primer gol local en una acció de contraatac. Avui no ha estat fi però, Petxa, qui l’hauria de substituir tampoc ha demostrat fins al moment que mereixi la titularitat.

Marsà- Erràtic. No ha acabat com a un dels pitjors del partit, perquè els que tenia al costat ho han fet encara pitjor. Tot i això, ha comès molts errors tant en sortida com en els marcatges, un dels quals ha costat el tercer del Mirandés. No ha convençut. Un altre partit dolent del central de l’equip tricolor.

Arroyo- Assenyalat. No ha estat contundent, no ha estat fi amb sortida de pilota, surt a la foto dels dos gols del Mirandés, i Eder Sarabia l’ha substituït al descans. Molt mal partit del central.

Pampín- Tècnic. La seva esquerra és sempre una bona opció en totes les fases de joc de l’equip. Ha ofert bones opcions de sortida de pilota quan l’equip no tenia idees. Jugador bàsic perquè l’Andorra pugui generar superioritats. A més a més, ha aconseguit el gol de l’empat de l’equip, jugador fonamental per l’equip.

Sergio Molina- Correcte. El jugador de l’11 inicial que segurament més coses bé ha fet durant el partit i que torna a demostrar que pot ser important a l’equip. Corregeix molt bé en defensa i dona opcions en sortida de pilota.

Jandro- Termòmetre. Segons el seu joc, es pot analitzar la temperatura del partit. Un partit més, quan s’ha ofert i ha pogut rebre, ha marcat el ritme del partit, tot el que passa per les seves botes ho millora. Però en línia negativa, quan no està fi també ho nota molt l’equip. Segon partit que el gol del rival arriba després d’una errada seva. Haurà de millorar.

Iker Benito- Reivindicatiu. Ha intentat demostrar que vol ser titular, s’ha volgut reivindicar a Miranda de Ebro, d’on és originàriament. Ha fet bon partit, ajudant molt en defensa, corregint, i intentant crear espais, però, com acostuma a passar en les últimes jornades, la seva banda no ha estat tan protagonista.

Manu Nieto- Diluït. Ha fet de ‘9’ i, encara que no ha parat de moure’s en cap moment, ha patit molt davant la pressió rival. Va començar molt bé la lliga, però s’ha anat diluint en els últims partits fins al punt que Aurélien en mitja part sembla que li pot robar la titularitat.

Lobete- Fatigat. Dels pocs que ho ha intentat en atac en la primera part, així i tot avui, en la línia de l’equip, no ha tingut el seu dia. El partit més fluix fins ara de l’extrem basc que se l’ha vist cansat dels molts minuts que ja porta a les cames.

Aurélien- Dominador. La seva contundència física ha estat clau per la millora a la segona part de l’FC Andorra. Ha fixat centrals, ha baixat pilotes i ha fet molt de mal als centrals del Mirandés. El francès a Miranda de Ebro, ha comprat un tiquet per ser titular.

Álex Calvo- Diferent. La seva velocitat i persistència ha canviat la cara de l’equip, ha fet que el seu lateral es quedés molt més pendent d’ell que no pas de tancar les línies i això ha fet que sortissin els espais. Ha assistit en el tercer de l’equip obra de Pampín. Bons minuts de l’extrem que feia partits que no apareixia.

Alende- Èpic. Encara no havia disputat cap minut a la lliga, i, en 45 minuts ha millorat de llarg als centrals de l’equip. A banda, ha aconseguit un golàs que ha servit per donar vida al conjunt d’Eder Sarabia.

Álvaro Martín- Elèctric. En els minuts que ha estat sobre el verd ha sigut, de llarg, el millor del centre del camp. Bons minuts un altre cop del jugador tricolor que s’ha ofert, ha combinat i ha tingut ocasions, tot això en 45 minuts.

Iván Gil- Franctirador. Ha sortit als últims vint minuts amb una missió clara, provar-ho des de fora amb l’objectiu de fer saltar els centrals i trobar espais en l’esquena dels defensors. Ha aconseguit el premi del gol, que finalment no ha estat suficient.