Golejades, sorpreses i un partit suspès marquen la primera jornada de la Primera Divisió

Una jornada inaugural marcada per un Inter que ha marcat la primera gran diferència, els de Bessone adjudicant-se al derbi i l’estrena golejadora del Ranger’s.

La victòria de l'Inter Club Escaldes / Inter d'Escaldes

La lliga Multisegur ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb una jornada inaugural marcada per les golejades i algunes sorpreses. L’Inter Escaldes, un dels grans favorits al títol, ha deixat clar el seu potencial amb una contundent victòria, mentre que el renovat FC Rangers ha fet un pas endavant amb una golejada que confirma les seves ambicions. Per altra banda, el derbi colomenc ha estat més igualat, decidint-se per un únic gol del debutant Duce. L’únic punt negre de la jornada ha estat la suspensió del partit entre la Penya Encarnada i l’Atlètic Club Escaldes per manca de fitxes, deixant un interrogant sobre com es resoldrà aquesta situació.

FC Pas de la Casa 1-2 FC Ordino

Els encampadans van obrir la jornada dissabte, avançant-se al marcador amb un gol de Bautista al minut 32. Van dominar la primera part amb un joc intens i ordenat, creant ocasions i posant a prova la resistència dels ordinencs, que van aguantar com van poder.

A la segona meitat, els ordinencs van reaccionar amb força. Borja va empatar al minut 47, canviant la inèrcia del partit. Al minut 64, una desafortunada acció en pròpia porta de Portugà va donar la victòria als visitants. Els ordinencs van demostrar la seva capacitat de lluita per endur-se els primers tres punts de la temporada.

UE Santa Coloma 0-1 FC Santa Coloma

El derbi colomenc d’avui ha estat una lluita tàctica entre els equips de Boris Antón i Fede Bessone. La primera part ha estat igualada, amb una batalla intensa al mig del camp i poques ocasions clares per ambdós conjunts, que es respectaven mútuament.

El punt d’inflexió ha arribat al minut 61, quan Duce, en el seu debut, ha marcat el gol que ha decidit el partit. La UE Santa Coloma ha intentat buscar l’empat fins al final, però la defensa del FC Santa Coloma s’ha mantingut infranquejable. Els vigents campions comencen la temporada amb una derrota inesperada, mentre que els de Bessone s’emporten un triomf que els impulsa en aquest inici de lliga.

Inter Club Escaldes 6-1 FS La Massana

L’Inter Escaldes, un dels grans favorits d’aquesta temporada, ha passat per sobre d’una Massana dubitativa en el seu debut a la categoria. El vendaval ha començat amb Rafinha marcant al primer minut, seguit per S. Andreu al 3′, deixant clar des del principi qui manava. La superioritat dels d’Otger Canals ha estat aclaparadora, amb gols que queien com a martells: Andreu de nou al 20′, Víctor Alonso al 26′ i Puentes al 41′. La Massana, sense capacitat de resposta, s’ha vist abocada al descans amb un demolidor 5-0 en contra.

Amb el partit ja pràcticament sentenciat, la segona meitat ha estat una continuació del domini de l’Inter. Al minut 55, Damià ha arrodonit la golejada, reafirmant la condició de favorit dels d’Otger Canals aquesta temporada. La Massana, encara atordida pel que havia succeït en la primera part, ha trobat una petita escletxa d’orgull al minut 62, quan Fernández ha transformat un penal per maquillar el marcador.

FC Rangers 4-0 Esperança d’Andorra

El nou FC Rangers de Marco Fabian ha començat la temporada amb força, imposant-se amb claredat a l’Esperança d’Andorra. S. Obama ha obert el marcador al minut 4, deixant entreveure des del principi la superioritat dels locals. La pressió dels Rangers ha continuat, i D. Gonzalez ha ampliat l’avantatge al 37′. Just abans del descans, D. Andrade ha sentenciat amb el tercer, deixant l’Esperança amb poques opcions.

A la segona part, la situació s’ha complicat encara més pels visitants, amb l’expulsió de L. Blanco al minut 58. Anwar Hernández ha arrodonit la golejada al minut 63, confirmant el bon estat de forma dels de Fabian en aquesta primera jornada. Un 4-0 contundent que mostra l’ambició d’aquest nou projecte dels Rangers per aquesta temporada.

Penya Encarnada – Atlètic Club Escaldes (partit suspès)

L’últim partit de la jornada no s’ha pogut jugar per manca de fitxes als dos equips que no ha complert amb el mínim establert per la competició. Quedarà per veure com es resol aquesta situació per part de la federació ja de cara als pròxims compromisos.