FC ANDORRA

Ferran Costa: “No és el partit que volíem, però l’equip ha demostrat capacitat de resistència”

Ferran Costa destaca la resistència de l’Andorra davant un rival superior en els primers minuts, però ressalta la necessitat de millorar per “ser més competitius.”

Després del partit contra la Ponferradina, Ferran Costa ha valorat l’actuació de l’equip en una roda de premsa. El tècnic ha reconegut la superioritat del rival durant els primers 15-20 minuts, destacant que la Ponferradina va entrar al partit amb força, creant diverses ocasions clares de gol. Tot i això, ha ressaltat la capacitat de l’Andorra per estabilitzar el partit i resistir davant la pressió del contrari.

Costa ha elogiat la resposta del seu equip en l’última mitja hora de partit, on han aconseguit ser superiors i generar diverses ocasions de gol. “No és el partit que volíem, evidentment, però valoro que l’equip no s’hagi desfet en els moments difícils”, ha declarat l’entrenador. Ha destacat que el rival ha estat molt exigent, i que l’equip ha de créixer per afrontar aquests desafiaments amb més solidesa.

L’entrenador també ha parlat sobre els canvis fets durant el partit, com l’entrada d’Alvaro i Alba, que segons ell van donar més empenta a l’equip. En analitzar el que ha faltat en els primers minuts, ha afirmat que l’Andorra ha de millorar la pressió i la defensa en certes situacions per evitar la superioritat del rival. “Ens queda molt a treballar, però hem de ser competitius. En quatre partits hem sumat en tres”, ha conclòs el català.