FUTBOL

FINAL: Inter d’Escaldes 5-1 Velez Mostar | Partit de tornada | UEFA Conference League

Segueix el minut a minut del partit de tornada entre el conjunt escaldenc i el bosnià. Els d’Ortiz busquen passar de ronda després de l’empat 1-1 a Bòsnia

Imatge94′Final! Guanya l’Inter d’Escaldes que passa a la segona ronda de la Conference League
Imatge93′GOOOOOOL DE L’INTERRRR!!! GOL DE SASHAAA! Marca el cinquè l’Inter d’Escaldes!
Imatge90′Es jugaran 4 minuts més al Nacional
Imatge83′Groga per Domi per treure’s la samarreta
Imatge83′GOOOOOOLLL DE DOMI BERLANGAAA!!!! DOBLET DE DOMI! Quart de l’Inter d’Escaldes que acaba de rematar la feina
Imatge80′Surt Guillaume l’home del partit, després d’un doblet que ha donat mitja eliminatòria al conjunt escaldenc
Imatge79′Canvis a l’Inter. Entren: Àlex Sánchez i Sasha Andreu Surten: Alonso i Guillaume
Imatge77′Ho intenta el Velez, però s’està defensant molt bé els de Felip Ortiz
Imatge73′Reclama un penal l’Inter sobre Viti, l’àrbitre no xiula res
Imatge69′Ha tingut una altra l’Inter! Després d’una centrada de De La Torre, per poc no ha marcat Feher
Imatge67′Targeta groga per Orec per protestar.
Imatge65′ATURAAA ADRIIII! Bona volea de Mujan, que s’ha topat amb una bona estirada del porter escaldenc
Imatge64′Canvi a l’Inter. Entra: Viti Martínez Surt: Joanet
Imatge63′HA TINGUT L’INTERRR EL QUART! Ha rematat De la Torre dins de l’àrea, però el xut ha marxat desviat
Imatge57′Últim canvi al Velez. Entra: Lohan Surt: Milnaric
Imatge56′GOOOOOOOOLLL!! GOL DE DOMI BERLANGAAAAA!!!!! Reacciona bé el conjunt escaldenc. Joanet en el costat dret ha fet una passada enrere a Domi i el davanter l’ha clavat al escaire
Imatge54′L’HA TINGUT L’INTER! Ho ha provat Joanet des de fora de l’àrea, però la pilota ha marxat un pèl desviada
Imatge52′Gol del Velez. Marca Orec. Una errada de l’Inter en defensa, no ha aconseguit refusar la pilota i el lateral ha enganyat a Adri Muñoz per retallar distàncies
Imatge48′Ha sortit bé l’Inter que busca el tercer i rematar la feina
Imatge45Canvis al Velez. Entren: Jevtovic, Mujan Orec Surten: Sujlic, Halilovic i Haskic
Imatge45′Comença la segona part al Nacional!
Imatge48′Final de la primera meitat. Guanya l’Inter 2-0, en tan sols dos minuts, Guillaume López ha fet un doble i encarrila l’eliminatòria
Imatge46′Aprofita una centrada de Jilmar per la dreta, Domi la deixa passar i Guiilaume al segon pal ha batut a Hadzikic
Imatge46′GOOOOOOOOOOL! DOBLET DE GUILLAUMEEEEE!!!!! MARCA EL SEGÓN L’INTERR!
Imatge43′GOOOOOOOOOOL!!! GOOOL DE GUILLAUMEEE!!! Aprofita una errada defensiva el davanter francés i tot sol davant del porter, no ha perdonat
Imatge38′Havien tret groga a Feher en l’acció del penal.
Imatge38′AL PAAAAAAL!!!!! SE SALVA L’INTER! Haskic ha buscat un xut potent que s’ha topat amb el pal dret.
Imatge37′Penal. Penal pel Velez Mostar. Sikalo ha caigut dins de l’àrea després d’una empenta de Feher.
Imatge34′De moment poques ocasions dels dos equips. L’Inter que s’estira una mica més, però sense fer molt de perill
Imatge32′Confirmat canvi a l’Inter. Entra: De La Torre Surt: Jean-Luc
Imatge31′Semblà que Jean-Luc pot sortir per lesió. Entrarà Ángel de la Torre que ja està preparat
Imatge28′Targeta groga a Minaric per una entrada dura a Jilmar. Abans l’havia rebut Haskic per protestar
Imatge25′Canvi al Velez Mostar. Entra: Bajric Surt: Savic. Marxa el defensa després d’un cop al cap amb una acció fortuïta amb Joanet
Imatge24′Ho intentava de córner l’Inter, per poc no l’ha engaltat Adri Gallego.
Imatge20′Pausa d’hidratació al Nacional. Intenta Ortiz dona alguna consigna. Necessita l’Inter apropar-se més a l’àrea rival i ser més vertical
Imatge17′Ho intenta l’Inter, però està molt ben col·locat el Velez a darrere
Imatge15′Reclamava un penal Guillaume, l’árbitre ha assenyalat córner
Imatge11′Aturaaaa Adriiii!!! L’ha tingut el Velez des de fora l’àrea. El porter escaldenc ha evitat el primer gol, després d’un xut potent de Milnaric
Imatge10′Ara intenta l’Inter dominar més la pilota i el Velez es coloca en bloc baix
Imatge8′Uns 200 seguidors del Velez a la graderia fent molt de soroll al Nacional
Imatge5′Primers minuts de poc control per part dels dos equips, per l’instant cap dominador
Imatge2′ATURAAAAAAA ADRIII! Ha començat boig el partit. Primer una ocasió de l’Inter que ha acabat en córner i ara ha estat Haskic dins de l’àrea ha rematat, però Muñoz ha aturat sense complicacions
Imatge1′Primer apropament de l’Inter a la porteria rival. Primer córner pels escaldencs
Imatge0′Arranca el partit al Nacional. Comença el partit de tornada!
Imatge17:55Hi ha un canvi d’última hora a l’Inter. Surt Marc Caballé de l’onze inicial per lesió i entra Hamza pel seu lloc
Imatge17:55L’Inter va poder arrancar un empat en el partit d’anada 1-1 i semblà favorit per emportar-se l’eliminatòria
Imatge17:55Surten els 22 protagonistes a la gespa de l’Estadi Nacional. Tot llest perquè rodi la pilota al Principat
Imatge17:45Marxen els jugadors de tots dos equips als vestidors, això començarà en uns instants
Imatge17:37L’Inter d’Escaldes sortirà amb: Adri Muñoz, Adri Gallego, Alonso, Feher, Camilo Puentes, Jilmar Torres, Domi Berlanga, Marc Caballé, Joal Lopez, Jean-Luc i Guillaume López
Imatge17:35Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit de tornada entre l’Inter d’Escaldes i el Velez Mostar.