FUTBOL

FINAL: Inter Club d’Escaldes – AEK d’Atenes | Partit de tornada de la 2a ronda de la Conference League

Segueix el minut a minut del partit de tornada del conjunt escaldenc a Grècia

Imatge85′No afluixa l’AEK. Tercer de Levi Garcia. Hat-Trick.
Imatge84′Gol de l’AEK, Gol de Nordin Amrabat.
Imatge80′Surt Jilmar entra en el seu lloc Raphinha
Imatge75′Surt del terreny de joc Adri Gallego, entra en el seu lloc Àlex Sànchez
Imatge74′Gol de Levi Garcia, fa el segon l’AEK
Imatge71′Gacinovic surt per part visitant, entra en el seu lloc Koita
Imatge65′Hi ha aficionats visitants que no han pogut entrat a l’Estadi que es troben penjats de les parets del Nacional
Imatge58′Canvis a l’Inter, marxen Hamza i Viti, entren Joanet i Sasha
Imatge55′ATURADA ESPECTACULAR DE ADRI MUÑOZ!!!! HA SALVAT EL SEGON DELS VISITANTS!!
Imatge49′Groga a Jens Jonsson per protestar
Imatge46′Comença la segona meitat
Imatge45′Mitja part al Nacional, 0-1!
Imatge45′A PUNT DE FER EL SEGON L’AEK!! JONSSON HA REMATAT I LA PILOTA HA FREGAT EL PAL!
Imatge45′S’afegeixen dos minuts de temps afegit
Imatge43′UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUY!!!!!!! UNA MÉS DE CLARÍSSIMA PER L’INTER QUE MEREIX EL PRIMER!!!! ATURA STRAKOSHA!!! OCASIÓ CLARÍSSIMA DE DE LA TORRE!
Imatge40′Guillaume veu la groga, la primera dels locals
Imatge37′870 espectadors en el dia d’avui a l’Estadi Nacional.
Imatge32′No s’arronsa l’Inter després del gol que busca estirar-se. Sense res a perdre busca un gol que el torni a posar dins de l’eliminatòria
Imatge28′El gol ha arribat després d’un contracop individual de Levi Garcia que ha creuat la pilota lluny de l’abast de Muñoz
Imatge26′Gol de l’AEK, Gol de Levi Garcia. S’avança el conjunt grec en la primera ocasió clara que han tingut
Imatge22′Primera groga del partit per l’AEK, l’ha vist Hajsafi
Imatge19′LA SEGONA REMATADA TAMPOC HA TROBAT EL FONS DE LA XARXA GRÀCIES A UNA MAGNÍFICA ATURADA DEL PORTER DE L’AEK!!!! LLÀSTIMAAAA!!
Imatge18′UUUUUUUUUUY!!!!!! PILOTA AL TRAVESSER!!!!!! LA QUE ACABA DE TENIR L’INTER PER IGUALAR L’ELIMINATÒRIAAAAA!!!! Ha estat Domi Berlanga…
Imatge14′L’AEK no es troba gens còmode en el partit, bons minuts inicials de l’Inter!
Imatge09′Cap dels dos equips equips es fa amb el control del joc en aquest inici de partit. Molta por a perdre l’eliminatòria per part dels dos conjunts.
Imatge04′El Nacional ara mateix sembla Grècia, l’afició visitant apreta de valent. Uns 300 aficionats s’han desplaçat fins el Principat des de Grècia.
Imatge01′Comença el partit al Nacional
Imatge18:30 hEs demora l’inici del partit després que seguidors visitants han encès bengales i pirotècnia
Imatge18:15 hJa es retiren els jugadors a vestidors i això li queda poc per començar.
Imatge18:11 hUna centena d’aficionats de l’AEK están ja presents a l’Estadi Nacional i fent soroll en l’escalfament del seu equip.
Imatge18:05 hL’Inter necessita un gol per empatar l’eliminatòria, després de la ‘mini’ remuntada màgica la segona part a Atenes que va acabar amb el 4-3 final.
Imatge18:00 hL’AEK presenta aquest onze: Strakosha, Moukoudi, Hajsafi, Vida, Callens, Szymanski, Jonsson, Gacinovic, Ljubicic, Fernandes i Levi Garcia.
Imatge18:00 hL’Inter sortirà amb aquest onze: Adri Muñoz, Camilo,Gallego, Feher, Jilmar, Hamza, Viti, Víctor Alonso, De La Torre, Guillaume i Domi Berlanga.
Imatge18:00 hBona tarda i benvinguts al minut a minut del partit de tornada de la 2a ronda de la Conference League entre l’Inter d’Escaldes i l’AEK d’Atenes