AE TV

FINAL: Grècia 6-0 Andorra | UEFA European Women’s Qualifiers | Jornada 5

Segueix en directe la selecció femenina en el penúltim duel de la fase de classificació per l’Europeu

Imatge94′Final! Perd Andorra que cau golejada a Creta per 6-0. Cop dur per les de Panadero que intentaran buscar els primer punts en l’últim duel al Nacional
Imatge90′Es jugaran quatre minuts més
Imatge88′Gol de Grècia. Sisè gol de les locals. Hat-trick de Papadopoulou. Es confirma la golejada a Creta.
Imatge83′Moment on ja comencen a pesar les cames i cap dels dos equips està encertat.
Imatge78′Gol de Grècia. Cinquè de les locals. Doblet de Papadopolou
Imatge77′Andorra no pot amb Grècia que ara ha abaixat una mica el ritme
Imatge74′Doble canvi a Andorra. Entren: Correia i Vendrell Surten: Lluch i Del Barco
Imatge70′L’ha tingut Andorra, atura la portera grega després d’un xut de Ruzafa
Imatge68′El quart de Grècia. Gol de Papadopoulou. Error de Luna que no aconsegueix blocar la pilota i la davantera amb la porteria buida ha fet el quart
Imatge61′Primera ocasió clara d’Andorra. L’ha tingut Ruzafa que el seu xut ha marxat desviat
Imatge56′Gol de Grècia. El tercer de les locals. Ha marcat Spyrou a porteria buida, després d’un error de Rosas
Imatge55′Grècia combina i combina, però amb menys perill que en la primera meitat
Imatge45′Hi ha hagut un canvi a Andorra. Entra: Miriam Tizón Surt: Lacour
Imatge45′Arranca la segona part a Creta
Imatge47′S’acaba la primera part. Perd Andorra per 2-0. Les locals han estat molt superiors i no han donat cap mena d’opció a les tricolors.
Imatge45′Es jugaran dos minuts més
Imatge43′Ha millorat una mica el combinat nacional que ja mira jugades més cap adalt
Imatge40′Gol anul·lat a Andorra. L’assistent ha xiulat fora de joc de Lluch que havia superat la portera rival en l’u contra u
Imatge38′Atura Luna! Vol el tercer Grècia ,que no ara d’atacar i posar en perill a les tricolors
Imatge34′Una altra ocasió clara de Grècia. L’ha tingut Papadopoulos de cap i ha marxat fregant el pal
Imatge32′La que ha salvat Laia Solé, quin tall de la defensa per evitar el tercer
Imatge28′Ara la que es queixa és Del Barco, però sembla que es recupera
Imatge23′Sembla que es recupera Luna, que tornarà a jugar!
Imatge23′Aprofita la pausa Andorra per reordenar-se i intentar revertir el marcador i el domini de les locals
Imatge22′Compte perquè sembla que s’ha lesionat Luna Vazquez després d’una topada amb la davantera grega
Imatge22′Gol de Grècia. Marca el segon les locals, anota Sarri. Després d’una centrada precisa de Mitkou agafa a la defensa andorrana despistada i Sarri només ha d’empènyer la pilota cap a dins
Imatge16′No aconsegueix Andorra construir una jugada amb més de tres passades, està patint el combinat nacional
Imatge14′Mare meva el que ha intentat Kakambouki! No ha encertat la migcampista de les locals, però ha volgut fer una xilena que per poc no ha pogut engaltar
Imatge13′LUNAAAA!!! Atura la portera d’Andorra! Bona aturada després del xut dins de l’àrea de Kongouli que buscava el segon
Imatge10′Intenta sortir Andorra de la cova, però les locals estan molt ben posicionades al darrere
Imatge6′Uyyy! Ha tingut el segon Grècia, el cop de cap de Papadopoulou ha marxat fregant el travesser
Imatge5′Per l’instant molt dominadora Grècia, no li dura la pilota a les tricolors
Imatge2′Una centrada de Sarri per l’esquerra, arriba tota sola Kongouli i remata amb una volea per enviar la pilota al fons de la xarxa. Mal inici per Andorra
Imatge1′Com ha començat el partit Grècia. Gol al cap de 45 segons de Kongouli
Imatge0′La pilota ja roda i comença el duel al Theodoros Vardinogiannis
Imatge18:56Sona el Gran Carlemany a Grècia
Imatge18:55Surten les 22 protagonistes al terreny de joc, en breu sona l’himne d’Andorra
Imatge18:50Per l’instant en l’altre partit, salta la sorpresa. Guanya Illes de Fèroe a Montenegro per 2-1.
Imatge18:41Continuen escalfant les protagonistes sobre la gespa del Theodoros Vardinogiannis
Imatge18:30Les d’Albert Panadero busquen estrenar el caseller de punts davant un conjunt local que en té deu, empatada amb Montenegro en la primera posició
Imatge18:17El combinat grec sortirà amb: Giannakouli, Kotsaki, Mitkou, Georgiou, Kakambouki, Sarri, Spyridonidou, Koskeridou, Papatheodorou, Papadopoulou i Kongouli
Imatge18:15Andorra surt amb aquest onze: Vazquez, Rosas, Colobrans, Muelas, Lluch, Lacour, Laia Sin, Solé Palau, Marques, Del Barco i Ruzafa
Imatge18:15La selecció andorrana jugarà el seu últim partit fora de casa i dimarts tancarà la fase al Nacional davant Illes de Fèroe
Imatge18:10Bona tarda i benvinguts al minut a minut del cinquè partit de la fase classificació per l’Europeu femení entre Grècia i Andorra