FINAL: FC Midtjylland 1-0 UE Santa Coloma | Partit de tornada de la 2a ronda de la Champions League

Segueix el minut a minut del partit de tornada de l’equip colomenc en el que buscarà remuntar el 0-3 del Nacional.

FC Midtjylland - UE Santa Coloma | Partit de tornada de la 2a ronda de la Champions League
Imatge94′Final! Acaba el partit, cau la UE Santa Coloma amb dignitat a Dinamarca i ara li tocarà centrar-se en l’Europa League.
Imatge90′Es jugaran dos minuts més al MCH Arena!
Imatge87′No es mou el marcador, els locals busquen el segon gol, però la UE es defensa molt bé.
Imatge80′Una altra pels locals. Ha tingut Simsir el segon, el xut ha passat per sobre del travesser.
Imatge74′També als locals. Surten, el golejador Osorio i Juninho. Entren al camp Andreasen i Anderson.
Imatge74′Últims canvis a la UE Santa Coloma. Entren Álex Martínez i Jorge Bolivar i surten Joaquin i Youssef.
Imatge71′Gol del Midtjylland. Marca Osorio el primer del partit després de l’assistència de Franculino Dju. El migcampista l’ha clavat a l’escaire esquerre de Ruiz.
Imatge68′ATURAAAAA RUIZZ! La jugada de Simsir en el cantó esquerre que ha provat la rematada ajustada al pal dret i bona estirada del porter colomenc.
Imatge66′Ho intenta la UE que està donant la cara amb un home menys. L’ocasió ha estat de Joaquin qui ha buscat el xut fort però massa centrat.
Imatge63′L’ha tingut Osorio! La més clara de la segona part. Xut que ha marxat per poc desviat.
Imatge62′També ha entrat Víctor Tellada i ha sortit Franco de Jesus.
Imatge62′Canvi a la UE Santa Coloma. Entra David Virgili i el que surt serà Álex Gómez.
Imatge58′Novament targeta groga per l’equip colomenc. S’està carregant de targetes el conjunt groc i negre, ara la veu Youssef.
Imatge55′na altra gorga per la UE, la tercera. La rep Dacu després d’una falta sobre Osorio.
Imatge53′Un nou canvi al Midtjylland. Entren Simsir, un dels millors en el partit d’anada i Romer. Els que surten seran Brynhildsen i Askilden.
Imatge51′Canvi a la UE Santa Coloma. Entra Marcos Blasco i surt El Bakkali, que avui no ha tingut molta incidència en el joc.
Imatge48′I les coses es posen encara més difícils. Marxa Lluch expulsat per doble groga, després d’una falta sobre Brynhdasen.
Imatge46′Hi ha hagut un canvi a l’equip local. Entra:Franculino Dju Surt:Chilifuya
Imatge46′Arrenca la segona part al MCH Arena!
Imatge45′Acaba la primera part a Dinamarca! Molt bon primer temps de la UE Santa Coloma, però sense precisió, necessita encara quatre gols per poder remuntar.
Imatge40′JOAQUIN! Atura Lössl! Quina jugada de l’extrem que se n’han anat de dos jugadors i enganxat el xut, però ha estat molt ràpid de reflexos el porter.
Imatge35′L’ha tingut la UE! Rematava Álex Gómez, però el xut l’ha aturat bé Lössl.
Imatge33′Demana penal el Midtjylland de Chete sobre Buksa, l’àrbitre no assenyala res.
Imatge32′No es mou el marcador al MCH Arena ni tampoc passen moltes coses. El que sí que hi ha moltes intervencions per faltes i es nota la intensitat al camp.
Imatge27′Està fent un partit molt seriós la UE en defensa evitant qualsevol intent dels danesos, que no acaben d’estar còmodes.
Imatge22′Una altra groga per la UE Santa Coloma. Ara la veu Pablo Lluch que ha aturat un intent de contraatac local.
Imatge20′Per l’instant poc encert per part dels dos equips. Els de Boris Antón intenten sorprendre amb algun contraatac, però estan molt ben tancats els locals al darrere.
Imatge18′L’acaba de tenir l’equip local! Ho ha intentat Osorio, la pilota ha marxat per poc fora de la porteria colomenca
Imatge17′Una altra de Youssef! Ha intentat sorprendre el porter danès amb una falta directa des del mig del camp, però ha marxat desviada.
Imatge13′Primera groga del partit. La veu Franco de Jesus per una entrada dura a Castillo al mig del camp.
Imatge10′Ara si tenen més la pilota l’equip danès, però encara sense arribar amb molt de perill.
Imatge6′Minuts de molta intensitat entre els dos equips, sense cap dominador clar, però molt ben posicionats els andorrans al terreny de joc
Imatge3′Primera ocasió per la UE! L’ha tingut Youssef dins de l’àrea! El xut massa tou ha passat fregant el pal dret.
Imatge0′Comença el partit al MCH Arena!
Imatge19:05 hLa UE Santa Coloma que surt amb: Alex Ruiz, Lopez, Chete, El Ghzaoui, Mohedano, Joaquinete, Pablo Lluch, Da Cunha, Álex Gómez, Franco de Jesús, El Bakkali
Imatge19:00 hLa UE Santa Coloma arriba al MCH Arena amb un desavantatge de 0-3 en contra i necessita un partit perfecte per poder passar de ronda.
Imatge19:00 hBona tarda i benvinguts al minut a minut del partit de tornada de la 2a ronda de la Champions League entre el Midtjylland i la UE Santa Coloma.