AE TV

EN DIRECTE: Andorra – Illes de Fèroe | UEFA European Women’s Qualifiers | Jornada 6

Segueix en directe la selecció femenina en l’últim duel de la fase de classificació per l’Europeu

Imatge95′Final del partit. Perd Andorra, que no aconseguiex acabar amb punts la fase de classificació per la Euro del 2025.
Imatge94′Gol d’Illes Fèroe. Marca en l’últim minut.
Imatge90′Es jugaran tres minuts més
Imatge85′5 minuts perquè això s’acabi, de moment no pot retallar distàncies Andorra
Imatge80′Últims canvis per Andorra. Entren: Uma de Vertiz i Miriam Tizón. Surt: Colobrans i Maria Ruzafa
Imatge80′Groga per Marina Muelas.
Imatge78′ATURAAAA LUNAAA! Bona aturada de la portera tricolor a un xut molt llunyà de Johannesen que s’enverinava
Imatge75′Intenta animar-se la selecció, però les visitants estan sòlides en defensa
Imatge71′Gol d’Illes de Fèroe. Ha marcat Johannesen. En un contraatac molt ràpid de les nòrdiques, la davantera des de fora de l’àrea ha fet el tercer amb un xut potent que s’ha empassat Luna
Imatge69′Està atacant més la selecció nacional, que en aquesta segona part està jugant més a camp contrari
Imatge66′L’HA TINGUT ANDORRAAAA! L’ha tingut Colobrans dins de l’àrea. Després d’una centrada, la davantera no l’ha pogut enganxar l’esfèrica
Imatge65′Canvi a Andorra. Entra: Clàudia Plaja Surt: Ari Gonçalves
Imatge63′Ho intentava Moles amb una passada en profunditat per Èrica, que per poc no ha arribat a controlar. No abaixa els braços el combinat nacional.
Imatge60′Comença a notar-se el cansament en els dos equips. Tots dos conjunts poc encertats en les passades i sense tenir ocasions molt clares
Imatge55′Canvi a Andorra. Entra: Èrica Gonçalves Surt: Sònia Carrancà
Imatge55′Canvis a Illes de Fèroe. Entren: Olsen i Rasmusdottir Surten: Sevdal i Hummeland
Imatge51′Bons primers minuts de les tricolors que ara no estan patint en defensa, però encara els hi costa arrancar metres a les seves rivals
Imatge46′Hi ha hagut el primer canvi a Andorra. Entra: Maria Moles Surt: Gemma Lluch
Imatge46′Comença la segona part a l’Estadi Nacional
Imatge45′Final de la primera meitat. Perd Andorra per 0-2, després d’uns primers minuts en què les visitants han tingut més encert
Imatge42′Ho intenta Andorra, anima la gent aquí al Nacional, estant juguen bé les de Panadero que estan mereixent retallar distàncies.
Imatge33′Ara el ritme de les visitants ha abaixat i Andorra pot generar una mica més en camp contrari
Imatge22′Cop moral per les tricolors que no estaven malament al camp, però en dues accions molt ràpides han arribat els gols
Imatge20′Les visitants que posen la directa. Gol de Illes de Fèroe, gol de Klakstein.
Imatge17′Gol de Illes de Fèroe. Ha marcat Tórolvsdóttir des de fora de l’àrea.
Imatge14′N’ha tingut una de molt bona Andorra! Passada en profunditat de Del Barco a Lluch que per poc no ha arribat a connectar-la
Imatge10′Bons minuts de la selecció que està molt ben plantada al camp i no donant moltes opcions a Illes de Fèroe
Imatge8′L’HA TINGUT ANDORRAAA! L’ha tingut Gemma Lluch! Després d’una bona centrada d’Ari, Lluch sola dins de l’àrea no ha aconseguit rematar en condicions, però està arribant la selecció.
Imatge5′Minuts de solidesa defensiva per part d’Andorra i per l’instant només una ocasió de perill per part de les nòrdiques
Imatge1′Primera jugada de perill de les visitants. Hummeland ha fet una centrada que ha tocat en el travesser de la porteria d’Andorra
Imatge0′Arranca el partit a l’Estadi Nacional
Imatge18:56Sona el Gran Carlemany a l’Estadi Nacional
Imatge18:51Tot preparat perquè comenci al Nacional, sortiran les 22 protagonistes
Imatge18:35Aquest es l’onze escollit per Panadero: Luna, Laia Solé, Marina, Neus Rosas, Laia Sin, Del Barco, Marques, Ariana Correia, Maria Ruzafa, Gemma Lluch i Colobrans.
Imatge18:35La selecció andorrana jugarà el seu últim partit de la fase al Nacional
Imatge18:35Bona tarda i benvinguts al minut a minut del sisè i últim partit de la fase classificació per l’Europeu femení entre Andorra i Illes Fèroe