POLIESPORTIU

El VPC Andorra supera el CN Poblenou amb una victòria contundent (3-70)

Els andorrans han dominat de principi a fi en un partit brillant que els consolida a la quarta posició de la classificació

Una acció d'un dels partits del VPC / VPC
Una imatge d'arxiu del VPC

Aquest dissabte, el VPC Andorra Rugby XV ha superat amb autoritat el Club Natació Poblenou per 3 a 70 en un partit disputat al CEM La Mar Bella, a Barcelona, corresponent a la segona jornada de la Divisió d’Honor B masculina.

L’equip andorrà ha dominat el joc des del primer minut, amb Ramiro Gandini liderant l’atac, anotant assajos i conversions crucials. Després d’un xut de càstig de Julen Sánchez al minut 9, el VPC Andorra ha obert el marcador i no ha deixat d’ampliar la distància amb els assajos de Josep Arasanz i Adrià Casals. El Poblenou, tot i jugar a casa, només ha pogut sumar 3 punts.

Amb aquesta victòria aclaparadora, el VPC Andorra es consolida com un dels equips més forts de la competició.

Amb la victòria el VPC Andorra puja fins a la quarta posició amb 5 punts, empatat amb el CAU Rugby València i el Barcelona Universitari Club. El Valencia RC lidera la classificació amb 9 punts, seguit pel Recoletas Salud Fénix amb 6 punts.