BÀSQUET

El Morabanc celebra el cap d’any a Saragossa (72-76)

Els tricolors aconsegueixen guanyar després de vuit jornades gràcies a una actuació coral tant dels de la bella guàrdia com els nous

Un moment del partit entre el Saragossa i el Morabanc / ACB

El Morabanc Andorra ha superat aquest vespre al Casademont Saragossa per un ajustat 72-76 en un partit que no s’ha decidit fins el tram final de duel. Els tricolors no han sortit bé a la pista encaixant un parcial de 12-4 en els primers minuts.

Això sí, la reacció del Morabanc ha estat clau perquè els aragonessos no s’hagi pogut escapar i el primer període ha acabat amb el marcador de 18-16. Els millors minuts del Morabanc han arribat al segon període en el qual el Saragossa s’ha quedat només en els 7 punts pels 15 dels tricolors (25-31).

A la represa, els tricolors han començat a trobar l’encert des de la línia de tres gràcies a l’encert de Montero (22 punts i 28 de valoració) i Harding (12 punts i 9 crèdits de valoració). De fet, fins al moment el Morabanc sumava un 1/13 des de més enllà del 6,75 i ha acabat amb un 6/26.

Ja en el darrer quart, al qual locals han arribat per davant (55-53), el partit s’ha posat en una situació de cara o creu que el Morabanc ha sapigut jugar per poder sumar la cinquena victòria de la temporada i trencar amb les vuit derrotes consecutives a l’ACB.