BÀSQUET

El MoraBanc passa per sobre del Leyma Coruña i apunta a molt més (112-87)

Els tricolors superen per 25 punts al conjunt gallec i es situen quarts a la classificació

Un moment del partit / ACB

La Bombonera ha viscut aquest dissabte una de les victòries més contundents de la història del MoraBanc Andorra. No ha estat la més contundent per poc, si bé en més d’un moment de la nit semblava que el Leyma Coruña podia passar a la llista històrica de les pallisses més grans dutes a terme pel MoraBanc Andorra.

El conjunt tricolor ha acabat superant per 112 a 87 a l’equip gallec en un duel dominat en tot moment pels de Natxo Lezkano. En el primer període els tricolors han estat capaços d’anotar 30 punts, encaixant-ne només 15 i encarrilant el duel en només 10 minuts de joc. El Leyma ha tret caràcter abans del descans emportant-se per dos puntets el segon període (20-22), una reacció que ha estat un simple miratge perquè a la represa els locals han tornat a superar els 30 punts en el tercer quart (32-19). Amb l’avantatge escandalòs, el conjunt tricolor ha tingut a les seves mans poder arribar a la diferència de 36 punts, el màxim històric corresponent a un duel de la temporada 93-94 davant el Fòrum Valladolid.

En tot cas, els de Lezkano han acabat segellant el duel amb un darrer quart que s’han acabat emportant els gallecs per 30-31. Al final, 112-87 i tercera victòria del MoraBanc aquest curs que es situa quart a la classificació.

Chougkaz, MVP

Entre els noms a destacar hi ha el del grec Chougkaz que ha acabat com el millor del partit amb 30 de valoració gràcies als 25 punts i 7 rebots. També destaquen els 28 punts de Harding, mentre que la mala notícia ha estat una lesió d’Evans que ha rebut un cop a la mà i només ha pogut jugar 8 minuts.