POLIESPORTIU

El CV River Encamp suma la primera derrota de la temporada (3-1)

El conjunt encampedà es manté líder a la classificació amb 14 punts, només un més que el CV Torelló que en suma 13

Les noies del femení en un partit aquesta temporada / CV ENCAMP

El CV River Encamp va tasta la derrota per primer cop en el que va de curs. El conjunt encampedà arribava a la vuitena jornada de la tercera divisió catalana femenina comptant els seus partits per victòries, però el Sagrat Cor de Sarrià va frenar la bona dinàmica.

Les catalanes es van imposar per tres sets a un en un duel en el qual només van estar fines a la segona mànega. En el primer set, les locals es van imposar per un ajustat 25-20, mentre que al segon, les visitants van poder igualar el partit després de guanyar-lo per 17-25.

En el tercer i quart set, les locals van tornar a prémer l’accelerador i van tancar el partit amb dos parcials molt similars: 25-18 i 25-19.

A la classificació el CV River Encamp manté el liderat amb 14 punts, només un més que el CV Torelló que en suma 13.