Final del partit, cau l’FC Andorra davant d’un TERCERA RFEF.
Imatge 86′Més canvis per part local, ENTRA: Óscar ; SURT: Bueno.
Aurelién fora… Álex Calvo centra i el davanter que no ha pogut convertir el primer!
Una més pels locals… Surt desviada per poc
Imatge 71′Més canvis a l’FC Andorra. ENTREN: Calvo i Scheidler ; SURTEN: Iker Benito i Arroyo.
Falla el penal l’FC Andorra, falla el penal Iván Gil
Penal favorable l’FC Andorra. Hi anirà Iván!
Imatge 63′Canvi a l’FC Andorra. ENTREN: Alende i Iván Gil; SURTEN: Bover i Vilanova.
Amor al pal, una més pels locals. Ratti i el pal, eviten el segon.
N’ha tingut una més l’Astorga… Ratti providencial un altre cop.
46′Ha començat la segona meitat a Astorga.
45+3′Arribem al descans a Astorga amb el resultat de 1-0 favorable l’equip local. L’FC Andorra haurà de canviar moltes coses per remunutar el partit..
Imatge 45+3′Groga per Albertín, primera del partit. .
40′RATTIII!!! L’Astorga fent tot bé, Amor ha fet una jugada espectacular que finalment el porter de l’FC Andorra ha pogut aturar.
35′Manu Nieto foraaaaaaaaa!!!! L’ha tingut l’FC Andorra, però ha marxat el remat per sobre la porteria.
30′Intenta estirar-se l’equip del Principat, però les accions d’atac les està aturant molt bé Sergio.
Imatge 23’Gol de l’Astorga, s’avança l’equip local, l’FC Andorra fora de partit.
Imatge 21′Canvi a l’FC Andorra. ENTRA: Bover ; SURT: Pablo Moreno.
20′Perd una pilota en defensa Arroyo que gairebé aprofita l’Asotrga per fer el primer del partit.
17′Torna a tenir una ocasió el conjunt local, la tercera en aquest inici de partit. Generant molt més l’Astorga que no pas l’FC Andorra.
10′Domina l’FC Andorra en quest inici de partit, però de moment l’ocasió més clara l’ha tingut l’equip local, que busca, sobretot en accions de pilota aturada.
03′Javi Amor ha tingut la primera del partit per part local! Per poc no s’avança l’Astorga en una acció de joc aturat.
01′Comença el partit a Astorga!
15.56Surten els jugadors a la gespa de La Eragudina!
15.50Es retiren tots dos equips als vestidors, últimes instruccions i comença el partit d’aquesta primera ronda de la Copa del Rei
15.30Escalfen ja els jugadors titulars de l’FC Andorra al Municipal La Eragudina
15.25Surten a escalfar els jugadors suplents i els porters dels dos equips a l’estadi de l’Atlético Astorga.
15.20L’FC Andorra jugarà avui amb Nico Ratti, Migue Leal, Vilanova, Arroyo, Marsà, Álvaro Martin, Sergio Molina, Pablo Moreno, Shabani, Nieto i Iker Benito.
15.00Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit de la primera ronda de la copa del rei entre l’Atlético Astorga i l’FC Andorra.