MOTOR

Cachafeiro manté les opcions de proclamar-se campió del CKCV

Cachafeiro amb un segon lloc en la segona carrera del diumenge confirma el seu bon moment i li manté en la lluita per proclamar-se campió

Tony Cachafeiro
Cachafeiro / ACA CLUB

El pilot andorrà Tony Cachafeiro va tancar la seva participació en la tercera cita del Campionat Valencià de Karting (CKCV) amb un segon lloc en la segona carrera del diumenge que confirma el seu bon moment i li manté en la lluita per proclamar-se campió.

Amb només una cita per davant, del 18 al 20 d’octubre, Tony Cachafeiro va demostrar de nou que pot estar barallant pels primers llocs en un cap de setmana aquest en el qual, fins i tot, en va merèixer més. Després d’un 7è lloc en la classificació del dissabte, l’andorrà va remuntar ja en la Carrera 1, que fins i tot va arribar a liderar, però mancant dues voltes una virolla d’un rival just davant d’ell el va obligar a sortir-se de pista i va acabar amb les seves opcions de trofeu en la Carrera 1.

No obstant això, va acabar 6è i ple de confiança pel seu ritme de cara a la Carrera 2 hores després. 11 voltes en les quals va arribar a liderar, però la gran igualtat entre els competidors de cap va fer que la victòria es decidís per detalls. Cachafeiro va ser segon i va poder acabar davant de tots els seus competidors per aconseguir el títol d’un CKCV que reuneix gran part dels millors pilots que corren el Campionat d’Espanya de Karting (CEK).