ESPORT DE NEU

Bon rendiment d’Esteve i Del Rio a la Toppidrettsveka de rollerski

La federació valora positivament el treball dit a terme a la seu dels propers mundials absoluts

L’equip de la FAE / FAE

Irineu Esteve i Gina del Rio van competir els últims dies a Trondheim a la Toppidrettsveka, una cita internacional de rollerski amb la presència dels i les millors fondistes del món. La cita va anar molt bé per conèixer, a més, l’escenari que acollirà els pròxims Campionats del Món d’esquí de fons. Aquesta estada competitiva va ser la cirereta del pastís després de dies d’entrenaments a Noruega.

El dijous va començar la Toppidrettsveka, i ho va fer amb la prova Sprint, només amb Gina del Rio en competició. La fondista andorrana va arribar fins als quarts de final. Prèviament es va classificar 30ª per poder entrar a les eliminatòries. En quarts va acabar 5ª de la seva sèrie i no va poder accedir a semifinals.

El divendres, segon dia de cursa amb els 20km mass start, Esteve va finalitzar 24è en una gran cursa de l’andorrà. Del Rio, per la seva part, i a la mateixa distància, va acabar 16ª.

Dissabte es va disputar l’última cursa per l’equip andorrà. Esteve va ser 24è als 12km persecució, mentre que Del Rio va finalitzar 15ª.

L’equip andorrà va arribar a Noruega el passat 8 d’agost amb Gina del Rio, mentre que Irineu Esteve es trobava ja al país escandinau amb el seu equip Aker, després d’haver competit els dies anteriors al Blink Festival on va assolir fins i tot un podi.