Trail i Curses de muntanya

Arnau Soldevila i Sabrina Solana s’imposen a la X Vertical d’Arinsal

Amb una penalització sorprenent a Jordi Alís, Soldevila s’enduu la victòria masculina, mentre que Solana domina clarament en la categoria femenina.

El podi a Arinsal / CPA

Arnau Soldevila, corredor de l’equip nacional, i Sabrina Solana han estat els grans protagonistes de la X Vertical d’Arinsal, una prova puntuable per a la Copa d’Andorra Multisegur Assegurances. Un total de 25 esportistes es van donar cita aquest matí a la cursa organitzada pel Club Pirinenc Andorrà, que va tenir un desenllaç emocionant, especialment en la categoria masculina.

En la competició masculina, Soldevila va aconseguir la victòria després d’una penalització de 3 minuts imposada a Jordi Alís, qui havia creuat la línia de meta en primera posició. La sanció es va deure a la falta de material obligatori, la qual cosa va relegar Alís a la segona posició, després d’un frec a frec intens amb Soldevila durant tota la cursa. Thomas Simon va completar el podi en tercera posició amb un temps de 49 minuts i 19 segons.

Pel que fa a la categoria femenina, Sabrina Solana va dominar la cursa amb autoritat des del començament fins al final, guanyant amb un temps de 55 minuts i 7 segons. Anje Gibson, amb un temps de 59 minuts i 3 segons, va ocupar la segona posició, mentre que Sònia Carrillo va tancar el podi amb un temps d’1 hora, 3 minuts i 15 segons.