Imatge94′ Final del partit. Ha pogut guanyar, inclús guanyar la selecció tricolor, però no ha entrat la pilota
Imatge90′ S’afegeixen quatre minuts
Imatge83′ Groga per Berto Rosas
Imatge81′ Marxen Moi i Eric Vales, entren Christian Garcia i De las Heras
Imatge79′ Ian ha provat fortuna des de molt lluny, ha marxat la pilota molt amunt
Imatge76′ FOOORA! Perdona el segon Malta..
Imatge71′ ATURA BONELLO QUE ESTÀ SENT EL MILLOR JUAGDOR DEL PARTIT!!! TORNA A PERDONAR CUCU!!!!
Imatge70′ Nwoko foooooora!!!! Resposta clara dels visitants que ha sortit a prop de la porteria d’Iker!
Imatge68′ Groga per Jordi Aláez!
Imatge66′ FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORA!!!!! ÉS INCREÏBLE!! LA PILOTA NO VOL ENTRAR!!! ALÁEZ FOOOOORA! FREGANT EL PAL!!!!!
Imatge65′ Doble canvi a Andorra, entren Jordi Aláez i Cucu, surten Biel Borra i Chus Rubio
Imatge63′ És el moment d’Andorra, està millorant molt el conjunt de Koldo. Molt superior a Malta
Imatge61′ FOOOOOOOOOOORAA!!! PERDONANT ANDORRA!!!! CHUS RUBIO PER SOBRE DEL TRAVESSER!!! LA MÉS CLARA DEL PARTIT!!!!
Imatge57′ Bon inici dels tricolors en la segona meitat. Sense patir en defensa i buscant accions en atac dels peus de Berto
Imatge51′ L’ACABA DE TENIR ANDORRA! L’ACABA DE TENIR BERTOOOO!!!!! BONELLO HA EVITAT EL PRIMER
Imatge46′ Comença la segona part a Andorra
Imatge45′ Mitja part al Nacional, 0-1.
Imatge45′ Gol de Malta, s’avança la selecció visitant
Imatge43′ LLÀSTIMA!!!! HA REMATAT BERTO UNA CENTRADA DE CERVÓS, A LES MANS DE BONELLO
Imatge40′ Minuts ara sense massa joc sobre el Nacional
Imatge34′ Canvi obligat a Andorra: Marxa Guillén i debuta Joao Teixeira
Imatge30′ S’ha fet mal Joel Guillén, no podrà continuar
Imatge24′ APROXIMACIÓ MOLT PERILLOSA D’ANDORRA QUE ACABA AMB CÓRNER! Resisteix Andorra!
Imatge20′ SALVAAAAAAAAAAAAAAA ÍKER!!!!!! ATURADA ESPECTACULAR!!!!!!
Imatge19′ FOOOOORA!!! MBONG REMATA PER SOBRE DEL TRAVESSER D’ÍKER! A PUNT DE FER EL PRIMER MALTA
Imatge16′ Millora Malta en aquests darrers minuts amb possessions més llargues
Imatge10′ Molt bon inici de la selecció tricolor, dominant el partit i apropant-se a la porteria de Bonello
Imatge07′ Groga per Joel Guillén després de fer una falta al porter quan volia iniciar el contracop
Imatge04′ Primera aproximació de Malta després d’una falta lateral, sense problemes per Íker
Imatge01′ COMENÇA EL PARTIT!
Imatge20:45 La primera possessió serà per Andorra!
Imatge20:42 Es saluden totes dues seleccions, tot llest a l’Estadi Nacional
Imatge20:40 Salten els dos equips sobre el terreny de joc, sonen els himnes nacionals
Imatge20:30 Alineació sorprenent d’Andorra que presenta molt defensiu i un únic atacant, Berto Rosas
Imatge20:07 Biel Borra debuta en competició oficial amb la selecció tricolor
Imatge19:45 Koldo Álvarez sortirà amb: Iker Álvarez, Marc Vales, Max Llovera, Eric Vales, Moi San Nicolás, Cervís, Chus Rubio, Joel Guillén, Ian Oliveira, Biel Borra i Berto Rosas
Imatge19:45 Andorra disputarà el primer partit de la lliga de les nacions davant Malta després de descansar la primera jornada i disputar un amistós davant Gibraltar que va acabar amb derrota per 1-0
Imatge19:45 Bona tarda i benvinguts al minut a minut de la segona jornada de la UEFA Nations League entre l’Andorra i Malta