POLIESPORTIU

Andorra inicia el Mundial amb una golejada espectacular contra Egipte (0-14)

Els tricolors es mostren intractables en el seu debut, i Jordi Garcia destaca la concentració i superioritat de l’equip.

Un moment del partit davant Egipte / FAP

Andorra ha començat el Mundial amb una contundent victòria contra Egipte, imposant-se per un aclaparador 0-14. Des del primer moment, els andorrans han marcat el ritme del partit, destacant-se en totes les àrees del joc. Jorge Rey Matilla ha estat un dels noms propis del matx, anotant un total de quatre gols que han contribuït de manera significativa a aquest debut esplèndid dels tricolors.

L’equip egipci, malgrat els seus esforços, no ha pogut contrarestar la superioritat d’Andorra. Després de rebre diverses faltes, han vist com els andorrans aprofitaven cada ocasió per augmentar la diferència en el marcador. Destacades actuacions de Gerard Miquel, Arnau Dilmé i Oriol Antequera han mantingut la pressió ofensiva constant, que ha resultat en un marcador que reflecteix la superioritat dels tricolors.

El seleccionador Jordi Garcia ha valorat positivament el partit, destacant la superioritat i concentració del seu equip al llarg dels 50 minuts. “Hem estat molt superiors. A la segona part han arribat els gols que no pujaven a la primera”, ha declarat Garcia, mostrant-se content pel treball del grup.

Aquest triomf situa Andorra amb una bona moral de cara a la resta del campionat. Demà, a les 11 h, jugarà davant Gran Bretanya, en un partit que serà clau per mantenir la dinàmica positiva en aquesta competició mundialista.