Andorra cau amb claredat davant una Grècia molt dominadora (6-0)

Les gregues mostren una clara superioritat en les dues meitats del partit sobre les andorranes al Theodoros

Una celebració d'un gol de Grècia / Ethniki Omada

En el cinquè partit de la fase de classificació per l’Europeu femení, Grècia i Andorra s’han enfrontat al Theodoros Vardinogiannis. Les locals han començat fort i, al minut 1, Kongouli ha marcat el primer gol després d’una centrada de Sarri. Grècia ha dominat completament el joc i, al minut 6, Papadopoulos ha estat a punt de marcar el segon, però la pilota ha fregat el travesser.

Andorra ha intentat reaccionar, però les gregues s’han mantingut sòlides. Luna, la portera andorrana, ha fet una gran aturada al minut 13 per evitar el segon gol de Kongouli. Poc després, les gregues han tornat a fregar el segon gol amb una acció de Kakambouki, que ha intentat una xilena espectacular al minut 14, però no ha encertat.

El premi per les locals ha arribat al minut 22. Sarri, rematant una centrada mesurada de Mitkou, ha batut la portera andorrana que res ha pogut fer per evitar-ho. Ja cap al final de la primera meitat, Andorra ha marcat al minut 40 amb un xut de Gemma Lluch, però l’assistent ha anul·lat la diana per fora de joc. La primera part ha acabat amb una Grècia dominant per 2-0 i demostrant una clara superioritat sobre les tricolors.

Grècia ha mantingut el control del partit en la segona part, combinant bé però amb menys perill que en la primera meitat. Al minut 55, Spyrou ha marcat el tercer gol de les locals aprofitant un error defensiu de Rosas per enviar la pilota a porteria buida. Andorra ha tingut la seva primera ocasió clara al minut 60, però el xut de Ruzafa ha marxat desviat.

Poc després, al minut 65, Papadopoulou ha marcat el quart gol per Grècia després que Luna no aconseguís blocar la pilota. Tot i l’esforç d’Andorra, amb un xut de Ruzafa aturat per la portera grega al minut 70, les locals han continuat dominant. Al minut 80, Papadopoulou ha fet el seu doblet marcant el cinquè gol per Grècia.

Amb el partit decidit, les cames començaven a pesar i cap dels dos equips ha estat especialment encertat en els últims minuts. Finalment, Papadopoulou ha completat el seu hat-trick al minut 85, marcant el sisè gol per Grècia i confirmant la golejada a Creta. El duel ha acabat amb un contundent 6-0 a favor de Grècia, que ha mostrat una clara superioritat sobre les andorranes durant tot l’enfrontament. Ara, el combinat nacional jugarà dimarts al Nacional davant Illes de Fèroe, per tancar el Preeuropeu.