Connect with us

FC ANDORRA

L’FC Andorra i Lleida CF s’enfronten en el VI Trofeu Emili Vicente

L’Estadi Nacional acollirà aquest diumenge el partit commemoratiu en honor a l’entrenador Emili Vicente, amb entrada gratuïta per als aficionats.

Publicat

el

L'enforntament de la pretemporada passada / FCA

L’FC Andorra i el Lleida CF s’enfrontaran aquest diumenge al VI Trofeu Emili Vicente, un partit commemoratiu que tindrà lloc a les 19.30 h a l’Estadi Nacional. Un duel que tindrà entrada gratuïta i que honra la memòria d’Emili Vicente, entrenador que va deixar una profunda petjada en tots dos equips.

Emili Vicente, originari de la Seu d’Urgell, va ser entrenador del FC Andorra durant la temporada 2016/17. Tot i la seva breu estada, va influir significativament en el club i al país. La seva frase emblemàtica “hay que seguir” continua present al braçalet de capità del FC Andorra, com a record del seu llegat.

El partit de diumenge serà el quart de la pretemporada per als tricolors i el primer davant l’afició del Principat sota la direcció del nou entrenador, Ferran Costa. Aquest enfrontament servirà per presentar el nou projecte de l’equip als seguidors. El Trofeu Emili Vicente no serà l’únic partit amistós que es disputarà a Andorra pròximament, ja que el dissabte 10 d’agost, l’Espanyol B visitarà l’Estadi Nacional, continuant amb la preparació de cara a la nova temporada.

Continua llegint
Clicka per comentar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT